Privacy Verklaring

/Privacy Verklaring
Privacy Verklaring2018-11-11T09:42:50+00:00

VDS kunststoffen respecteert de privacy van de bezoekers van de website.

In deze Privacy Verklaring willen we u uitleggen hoe we met uw privacy omgaan wanneer u onze website bezoekt en wat uw rechten zijn.

Natuurlijk doen we er alles aan om uw prive gegevens prive te houden, daar kunt u van op aan. We vragen wel gegevens van u, maar dat doen we om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Welke gegevens dat zijn en waarvoor we ze gebruiken, vertellen we u hieronder.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Wat zijn de juridische gronden voor het gebruik van uw gegevens?

We gebruiken uw gegevens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zo registreren we uw contactgegevens, zodat we contact met u op kunnen nemen wanneer u een vraag stelt via het contactformulier op onze website.

Onder contactgegevens verstaan wij uw naam en uw e-mailadres.

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is en gebruiken uw gegevens enkel om u een bericht terug te kunnen sturen.

In de AVG wordt de grondslag “gerechtvaardigd belang” genoemd; we willen onze klanten namelijk een zo goed mogelijke, persoonlijke service bieden.

Hierbij denken we altijd aan uw privacy.

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Voor het registreren van uw gegevens, maken we gebruik van diensten en software.
Voor ondersteuning in het gebruik van onze geautomatiseerde systemen maken we gebruik van een web beheerder.

Deze partijen kunnen dan ook de door u aan ons gegeven persoonsgegevens inzien, omdat deze in onze geautomatiseerde systemen staan opgeslagen.

Wij hebben met deze genoemde partijen duidelijke en bindende afspraken gemaakt over hoe we met de privacy van onze klanten om (willen) gaan en deze vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

We verkopen of geven uw gegevens NOOIT aan derden voor welk doel dan ook.

Cookies en Data

Op onze website worden geen cookies gebruikt die u kunnen volgen of u kunnen identificeren.
Onze website gebruikt slechts cookies om de website te kunnen laten functioneren.

Google Maps

Op onze contactpagina hebben wij een kaart geplaatst van Google Maps, zodat u eenvoudig uw route naar ons bedrijf kunt plannen of kunt zien waar ons bedrijf gevestigd is. Wanneer u gebruik maakt van Google Maps, zal Google wel cookies opslaan. We gebruiken de tools van Google Maps op voorwaarde dat Google zijn privacybeleid en algemene voorwaarden naleeft.

Wat zijn uw rechten?

Ookal gebruiken wij uw gegevens enkel om u een bericht terug te kunnen sturen en u te kunnen informeren, u kunt ons verzoeken om uw (persoons)gegevens zoals uw naam en e-mailadres uit onze administratie te verwijderen.
Wil u uw gegevens wijzigen, verwijderen of het gebruik beperken? Laat het ons weten via de post, email, of telefoon.
We willen, wanneer we uw gegevens wijzigen of verwijderen wel zeker weten dat u het bent, we kunnen dan ook om uw identiteitsbewijs vragen.

Heeft u vragen?

Voor vragen of klachten over uw gegevens en de bescherming van uw privacy kunt u contact opnemen met de heer van der Starre, directeur en verantwoordelijke over de bij VDS kunststoffen bekende persoonsgegevens, of rechtstreeks met onze webmaster en beheerder van onze website via het email adres privacy@terrabyte.nl.

Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens?
de heer K. van der Starre

ons KvK nummer is 24314288

U kunt ons zo bereiken:
bellen: 0182-504204
mailen: info@vdskunststoffen.nl of privacy@terrabyte.nl
schrijven: Postbus 495, 2800 AL Gouda
langskomen: Stavorenweg 8, 2803 PT Gouda

Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met de wijze waarop wij met uw privacy omgaan.

Logo_schuifbalkVDS Kunststoffen is innovatief en vernieuwend. Wij denken met u mee, staan open voor frisse ideeën en gaan uitdagende projecten niet uit de weg. Projecten waar duurzame kunststoffen gewenst zijn, specialistische, technische oplossingen waar maatwerk onontbeerlijk is? VDS kunststoffen is uw partner!

vds_kunstof_home_beelden01