Op zoek naar PVC platen? Neem eens een kijkje op de website van VDS kunststoffen. In ons assortiment hebben wij een groot assortiment aan verschillende kunststoffen te koop, waaronder PVC platen van hoge kwaliteit. PVC is ook wel een van de meest gebruikte kunststoffen ter wereld. Dit product is niet alleen enorm sterk, maar daarnaast ook nog eens goedkoop en breed inzetbaar voor binnen en buiten.

  Uw naam

  Uw email

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Wat zijn PVC platen?

  PVC is ook wel de afkorting van polyvinylchloride en is één van de meest gebruikte kunststoffen. Het is een sterke en flexibele kunststof waarvan elke complexe vorm gemaakt kan worden. Er kan hiervan o.a. kinderspeelgoed, dashboards, reclameborden en onderdelen voor in de elektrotechniek gemaakt worden. Producten van PVC hebben een lange levensduur, leidingen bijvoorbeeld kunnen zo 100 jaar meegaan. Na deze tijd is dit product gemakkelijk te recyclen: het wordt vermalen tot korrels die vervolgens ingezet worden voor nieuwe PVC producten, zoals PVC platen.

  Verschil zacht en hard PVC

  Bij PVC maken we onderscheid tussen twee soorten: harde PVC platen en PVC schuimplaten, ook wel zacht PVC. PVC platen van schuim zijn licht van stuk, ongeveer 50 procent lichter dan hard PVC platen. Deze lichte platen zijn inzetbaar voor veel verschillende doeleinden. Denk aan de reclamebranche en zeefdrukkerij. Deze platen zijn goed te bedrukken en makkelijk op te printen. Ook hebben deze PVC platen brandwerende, geluids- en warmte isolerende eigenschappen. Ideaal! Harde PVC platen zijn zwaarder en daardoor ook stijver en vormvaster. Harde PVC platen worden vaak gebruikt binnen de elektrotechniek, bouw en machinebouw. Zagen, snijden of boren in PVC platen? Het kan allemaal! Ook kunt u dit soort kunststof lijmen of verven.

  Groot assortiment PVC platen

  In het assortiment van VDS kunststoffen zijn een groot aantal verschillende PVC platen beschikbaar. Deze kunt u krijgen in harde en zachte vorm. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren, diverse breedtes en groottes. Op deze manier zijn ze extra breed inzetbaar. De platen worden geleverd met een beschermfolie aan beide kanten om bescherming te bieden bij het eventueel bewerken van het materiaal.

  PVC platen kopen bij VDS kunststoffen

  Online PVC platen bestellen? Voor al uw kunststoffen bent u aan het juiste adres bij VDS kunststoffen. Wanneer u een product naar wens heeft gevonden kunt u contact met ons opnemen. Ook voor vragen en advies op maat kunt u bij ons terecht. U kunt bellen naar 0182 504 204 of mailen naar info@vdskunststoffen.nl. Wij staan voor u klaar!

  pvc

  Brochure aanvragen

  VDS Kunststoffen levert kunststof halffabricaten voor bouw, interieurbouwers, reclamemarkt en industrie. Vraag een vrijblijvende brochure aan zodat u nog meer informatie kunt inzien over onze kunststoffen.
  vds kunststoffen